Horlamayı Önleyici Aparat Horlama; sabah kalktığınızda yorgunluk hissi verir. Bunun yanı sıra kilo almanıza, uykuda düzensizliğe, depr...

HORKES 1 Adet 49 TL

HORKES 1 Adet 49 TL

HORKES 1 Adet 49 TL

8 10 99

Horlamayı Önleyici Aparat


Horlama; sabah kalktığınızda yorgunluk hissi verir. Bunun yanı sıra kilo almanıza, uykuda düzensizliğe, depresyona, ruhsal sorunlara, uyku esnasında gereğinden fazla terlemeye, sık idrar çıkmaya, uykudan kalktığınızda boğaz ağrısına ve ağız kuruluğuna sebep verir. Horlamanın ölümcül sonuçlar doğurabileceğini de unutmamak gerekir.


Horlamayı önleyici aparat sayesinde çok basit bir kullanım sonucunda bu sorundan kurtulabilirsiniz. Cihazın kullanımı ise mıknatıslı uçların burun deliklerine denk gelecek şekilde takılması ile gerçekleşir. Dışarıda kalan kısım ise yatay pozisyonda tutulmak kaydıyla derin ve rahat bir uyku geçirmenizi sağlar.

Snore Stopper, kokuya neden olmayan, yan etki yaratmayan, kullandıkça kolay alışkanlık kazandıran bir horlama kesicidir. Cihaz etkisini daha ilk kullanımda gösterir.

Horlama kesici cihaz eczanelerde 75 ile 90 TL arasında satışa sunulurken internet mağazamızdan kargo dahil 49 TL'ye alabilirsiniz. 

Ülkemizde horlama sorunu yüzde 25 dolayındadır. Uyku kalitesinin düşmesinde baş düşman olan horlama yalnızca kişinin kendisine değil, aynı zamanda yanında bulunan kişi veya kişilere de rahatsızlık verir. Ürünümüz hava kanalları sayesinde rahat nefes alış verişini gerçekleştirir, bu nedenle yüksek CMOS CHIP ile burun bölgesine masaj da uygular. 

Cihazın Özellikleri

Burun bölgesinde bulunan trigeminali aktif eder. 
Çip içinde mikro manyetik elementler bulunur.
Nefes boşluğunun açılmasına yardımcı olur.
Cihaz içinde yüksek enerji çip bulunur.
Kolay temizlenir.

Kullanırken Dikkat Edilecek Hususlar

Yastık çok yüksek olmamalıdır.
Sağ tarafa uyuyunuz.
Yatmadan önce yemek tüketmeyiniz.

30 Günlük kullanım sonunda horlamayı yüzde 90 azaltır.
90 Gün kullanım sonunda ise kilo sorununuz çözülmeye başlar.

1 Adet 49 TL Kargo Dahil
2 Adet 75 TL Kargo Dahil + 3. Ürün HEDİYE    HEMEN SİPARİŞ VERMEK İÇİN TIKLAYIN