Orijinal Kosmodisk 79 TL Üstelik DİZLİK ve BİLEKLİK HEDİYELİ Klinik testleri tamamlanmış olan ve ağrıların azalmasında etkin...

Kosmodisk 1 Adet 79 TL

Kosmodisk 1 Adet 79 TL

Kosmodisk 1 Adet 79 TL

8 10 99


Orijinal Kosmodisk 79 TL Üstelik DİZLİK ve BİLEKLİK HEDİYELİ


Klinik testleri tamamlanmış olan ve ağrıların azalmasında etkin rol sahibi bulunan KOSMODİSK sırt ve omurga ağrılarının giderilmesinde kullanılıyor. Elastik bağlantı sistemi ile desteklenmiş olması sebebiyle, kolay kullanım olanağı sağlar. Ürünü elbiselerinizin altına giyebilirsiniz.

Hareket sıkıntısı çekenler, hamileler, sürekli masa başında çalışanlar, sürücüler ve incitmeye karşı hassas bedene sahip olanlar için tavsiye edilir.

Tam ağrı merkezinde bulunan sinirlere etki etme prensibinde bulunan ürünü, çalışırken, egzersiz yaparken hatta dinlenirken kullanabilirsiniz. Ürünü sırt üstü yatış pozisyonununda olduğunuzda da kolayca kullanabilirsiniz.
Ürün, alternatif ve geleneksel iyileştirme metotları ile beraber kullanılabilir. Ağrının azaldığını hissettiğinizde ürünü kullanmayı bırakabilirsiniz. Ürünümüz terapi amacına da uygun olarak sırt bölgesinde meydana gelen ağrıların giderilmesinde aktif rol oynar.


Ayarlanabilir özelliği sayesinde hem kendiniz hem de çevrenizde bulunan aynı şikayeti yaşayanlar tarafından da rahatlıkla kullanılabilir. Boy, kilo gibi değişkenler ürünün kullanılmasında sorun yaratmaz.

Ürünümüz iki bölümdür. Omurga için ince elastik şerit ve bel için olan kalın elastik şeritten oluşur. Hipoalerjenik malzemeden yapılmış olması nedeniyle nodüller doğal bir şekilde sarar ve masaj uygular.


Nodüller omurganın her boğumuna eşit denk gelmesinden dolayı rahatlatıcıdır. Accupressure tekniği ile gün boyu sırtınızın rahatlamasına olanak verir, kasları gevşetir, kan dolaşımının hızlanmasına zemin hazırlar.

KOSMODISK CLASSIC 15 yıllık deneyime sahip bir üründür. Bel ve sırt ağrıları için özel tasarımlanmış olması nedeniyle müşteri memnuniyeti sunar. Ürünün herhangi bir yan etkisi yoktur.

KOSMODSIK CLASSIC SETİMİZ İÇİNDE;
1 Adet Bel Şeridi
1 Adet Sırt Şeridi
Pamuklu Saklama Çantası
ve 1 Çift Dizlik Bileklik HEDİYESİ ile birlikte yalnızca 79 TL'dir. Kargo fiyata dahildir.

Siparişinizi 0 546 546 28 06 numaralı 7/24 hizmet veren GSM hattımızdan yapabilirsiniz. Ya da Sipariş sayfamızdan form gönderebilirsiniz. Form gönderme işleminden sonra teyit için tarafımızdan aranacaksınız.
Ödemeler HAVALE/EFT şeklindedir. Teyitten sonra Kısa Mesaj ile Banka Bilgileri tarafınıza bildirilecektir.

Teyit edildikten sonra kargo çıkışı yapılacaktır. Sipariş İçin TIKLAYINIZ...